Najnovije vesti

CENTAR BEOGRADA BEZ GREJANJA: Kvar u Kralja Milutina, radijatori topli sutra ranom zorom! Evo koje su to ulice
Foto: Shutterstock

neodložna popravka

CENTAR BEOGRADA BEZ GREJANJA: Kvar u Kralja Milutina, radijatori topli sutra ranom zorom! Evo koje su to ulice

Beograd

BEOGRAD - Zbog neodložne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda koji se desio u Ulici kralja Milutina ispred broja 2, na grejnom području toplane "Dunav", bez grejanja su od podne potrošači koji se nalaze u reonu dela Bulevara kralja Aleksandra i Ulice kneza Miloša.

Očekuje se da će potrošači grejanje dobiti najkasnije sutra, 12. februara, u ranim jutarnjim satima, saopštilo je JKP "Beogradske elektrane".

Bez grejanja će biti potrošači u sledećim ulicama: Beogradska od 27 do 59, Bulevar kralja Aleksandra od 20 do 62, Resavska, Desanke Maksimović, Kneza Miloša od 1a do 25a, Kralja Milana od 11 do 50, Kralja Milutina, Krunska, Lazarevićeva od 2 do 9, Masarikova, Mišarska od 1 do 16, Njegoševa od 4 do 15 i Svetozara Markovića.

Ekipe za hitne intervencije biće maksimalno angažovane kako bi kvar na delu magistralnog toplovoda bio otklonjen u najkraćem mogućem periodu, a očekuje se da će potrošači iz navedenih ulica grejanje dobiti najkasnije sutra, 12. februara, u ranim jutarnjim satima.

Stručne ekipe su procenile da je popravka kvara sada neophodna, pa će hitnom intervencijom biti sprečen veći kvar na delu toplovoda, navedeno je u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...