ISPAD NA VISOKOM NAPONU, POLA BEOGRADA BILO U MRAKU: Građani Vračara, Savskog venca, Voždovca i Zvezdare dva sata bili bez struje
Ilustracija, Foto: EPA

popravljen KVAR

ISPAD NA VISOKOM NAPONU, POLA BEOGRADA BILO U MRAKU: Građani Vračara, Savskog venca, Voždovca i Zvezdare dva sata bili bez struje

Beograd -

Delovi Beograda koji su večeras posle 21.30 ostali bez električne energije zbog kvara na visokom naponu, ponovo imaju struju.

Veliki deo beogradskih opština Voždovac i Zvezdara bili su u mraku, jer je došlo do prekida snabdevanja električnom energijom.

Kako je na tviteru naveo Beokom servis, u pitanju je bio ispad na visokom naponu, a iz EPS Distribucije su najavili da će se normalizacija snabdevanja električnom energijom uspostaviti u najkraćem mogućem roku.

U 20.41 bez napajanja električnom energijom ostalo je 23.226 korisnika na području Vračara, Savskog venca, Voždovca (Dušanovac) i Zvezdare u Beogradu.

Elektrodistribucija Beograd (EDB) je o tome obavestila zamenika gradonacelnika Gorana Vesića, koji je informaciju objavio na svom Fejsbuku.

Kako je naveo, do ispada je došlo u TS Obilić. Dežurne ekipe EDB su na terenu i pokušavaju da otklone kvar. Čim budu imali procenu koliko će trajati popravka, obavestiće o tome javnost, naveo je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track