Najnovije vesti

ISPAD NA VISOKOM NAPONU, POLA BEOGRADA BILO U MRAKU: Građani Vračara, Savskog venca, Voždovca i Zvezdare dva sata bili bez struje
Ilustracija, Foto: EPA

popravljen KVAR

ISPAD NA VISOKOM NAPONU, POLA BEOGRADA BILO U MRAKU: Građani Vračara, Savskog venca, Voždovca i Zvezdare dva sata bili bez struje

Beograd

Delovi Beograda koji su večeras posle 21.30 ostali bez električne energije zbog kvara na visokom naponu, ponovo imaju struju.

Veliki deo beogradskih opština Voždovac i Zvezdara bili su u mraku, jer je došlo do prekida snabdevanja električnom energijom.

Kako je na tviteru naveo Beokom servis, u pitanju je bio ispad na visokom naponu, a iz EPS Distribucije su najavili da će se normalizacija snabdevanja električnom energijom uspostaviti u najkraćem mogućem roku.

U 20.41 bez napajanja električnom energijom ostalo je 23.226 korisnika na području Vračara, Savskog venca, Voždovca (Dušanovac) i Zvezdare u Beogradu.

Elektrodistribucija Beograd (EDB) je o tome obavestila zamenika gradonacelnika Gorana Vesića, koji je informaciju objavio na svom Fejsbuku.

Kako je naveo, do ispada je došlo u TS Obilić. Dežurne ekipe EDB su na terenu i pokušavaju da otklone kvar. Čim budu imali procenu koliko će trajati popravka, obavestiće o tome javnost, naveo je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...