ĐACI 10. BEOGRADSKE IMAJU RAZREDNU KAO GROM I NAPRAVILA JE RŠUM NA FB: Hoćemo na jesen zajedno na ekskurziju, ali nemaju svi da plate, pa želimo da zaradimo! Mesimo, kuvamo, čuvamo decu, donosimo klopu (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Facebook

profesorka dragana Možek došla na sjajnu ideju

ĐACI 10. BEOGRADSKE IMAJU RAZREDNU KAO GROM I NAPRAVILA JE RŠUM NA FB: Hoćemo na jesen zajedno na ekskurziju, ali nemaju svi da plate, pa želimo da zaradimo! Mesimo, kuvamo, čuvamo decu, donosimo klopu (VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD - Đaci Desete beogradske gimnazije koja se nalazi u Novom Beogradu, preko puta Palate Srbija, žele na jesen svi zajedno na poslednju zajedničku matursku ekskurziju... Ali nažalost nemaju svi para za takav put, a jedan gratis po odeljenju nije dovoljan za nekoliko klinaca čiji roditelji nemaju mogućnost da plate.

Ali kad odeljenje složno i vredno kao ovo ima razrednu Draganu Možek onda ima veliku šansu da ostvari svoje snove.

Naime, đaci su sa razrednom došli na sjajnu ideju koja je ona pretočila u domišljat poslovni predlog i okačila na svom Fejsbuk profilu.

Nije trebalo mnogo vremena da se vest pročuje, a evo o čemu je reč i šta je napisala...

"Dragi drugari, moje odeljenje i ja organizujemo humanitarnu akciju i bilo bi strava ukoliko biste hteli da se uključite. :) Naime, početkom septembra bi trebalo da krenemo na matursku ekskurziju i voleli bismo da idemo svi skupa. Ipak, nekoliko učenika nije u mogućnosti da krene sa nama iz finansijskih razologa, a jedan gratis koji dobijamo od agencije nam nije dovoljan da rešimo problem. Zato smo odlučili da do juna sami zaradimo novac nudeći čitavu paletu usluga! :)

Pazite sad: 1. Ako radite u velikim poslovnim zgradama u blizini Ušća, GTZ-a i Sava Centra, a potreban vam je potrčko koji bi doneo klopu ili kafu, otišao u poštu itd. imamo 32 volontera.

2. Ako su vašim firmama potrebni fizikalci za rad vikendom, imamo 13 sedamnaestogodišnjih rmpalija.

3. Ako vam je u večernjim satima potreban babysitting za vaša čeda, na raspolaganju vam je 19 savesnih, vrednih i veselih devojčica.

4. Ako je vašoj deci potrebna pomoć u savlađivanju gradiva u osnovnim školama, nudimo časove matematike, srpskog, fizike, hemije, engleskog i nemačkog jezika na teritoriji Novog Beograda. (preporuka razrednog starešine: imamo štrebera za svaku materiju - srednja ocena odeljenja 4,23). ?

5. Ako slavite rođendan ili vam je potreban ketering u vidu svih vrsta kolača, torti, kiflica, knedli, galeta, sendviča i salatica, u pripravnosti pored dece imamo i jednu razrednu i preko 30 mama i baka, tako da garantujemo da ne postoji gastronomska želja koju nismo u mogućnosti da ostvarimo.

6. Ako ste raspoloženi za degustaciju, pozovite nas da vam jedan dan donesemo domaće kolače, kafu i čajeve u kancelarije. Bićete oduševljeni!

Ako imate još neki poslić koji bi za vas ili vašu kompaniju mogao da odradi jedan gimnazijalac ili gimnazijalka ili par njih, javite se! :) I delite dalje! ❤️

Dragana Možek, 069682406 dragana.mozek@outlook.com

Za oglas profesorke Dragane i njenih đaka brzo se pročulo a svi zajedno naglašavaju da donacije nikako ne dolaze u obzir već samo posao i zarada! Oglas je oduševio i naše glumce Miloša Bikovića i Miodraga Radonjića, koji su im odmah ponudili posao.

(Kurir.rs/Facebook)

Foto: Dragana Udovičić/Foto: Facebook printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track