BAHATO RASIPANJE! Otkriveno šta je u bilo u džakovima kojima su Bastać i demonstranti paralisali Beograd! SRAMOTA! (FOTO)
Foto: Kurir

slani protest

BAHATO RASIPANJE! Otkriveno šta je u bilo u džakovima kojima su Bastać i demonstranti paralisali Beograd! SRAMOTA! (FOTO)

Beograd -

"Džakovi kojima su Marko Bastać i Nikola Jovanović juče blokirali Terazije i maltretirali građane su džakovi u kojima je pakovana so koju je gradska opština Stari grad dobila od Grada Beograda tokom ove zime, da je podeli kućnim savetima i građanima" - saopštio je na Fejsbuku gradski menadžer Goran Vesić.

"Huligani su doneli na Terzije tačno 1.100 džakova od po pet kilograma što je 5.5 tona soli. Tu so je opština Stari Grad dobila zimus od Grada Beograda kao i sve druge gradske opštine da je podeli građanima kako bi očistili ulaze ispred svojih stambenih zgrada i trotoare od leda i snežnih padavina. Dripac Marko Bastać je tu so sakrio od građana, nije im dao ono što im besplatno pripada, već je tu so sačuvao za uništavanje grada i performans. To je politika Marka Bastaća, jer nikada nije brinuo o interesima građana već samo o svom interesu. Treba da ga je sramota" - saopštio je Vesić uz fotografije.

Da podsetimo, nešto više od 20 demonstranata, pristalica Dragana Đilasa, blokiralo je juče saobraćaj u Kolarčevoj ulici u centru Beograda.

Oni su samovoljno postavili džakove na jednu od glavnih gradskih saobraćajnica i time zaustavili saobraćaj u ovom delu grada.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track