Najnovije vesti

SLADAK ŽIVOT U BEOGRADU: 200 vrsta čokolada, kolači, torte, slatki kremovi, sladoledi, medenjaci...Sve to na ovom mestu u gradu!
Foto: Profimedia

festival poslastica i slatkiša

SLADAK ŽIVOT U BEOGRADU: 200 vrsta čokolada, kolači, torte, slatki kremovi, sladoledi, medenjaci...Sve to na ovom mestu u gradu!

Beograd

Festival poslastica i slatkiša "Sladak život" biće održan 25. i 26. maja u Domu omladine Beograda, najavili su danas organizatori.

Posetioci Festivala moći će da uživaju u slatkim delikatesima proizvedenim ručno u radionicama malih proizvođača i majstorskih radionica.

Biće izloženo više od 200 vrsta čokolade, krupnih i sitnih kolača, torti, slatkih kremova, sladoleda, meda, medenjaka...

Svoj štand imaće i bake, penzionerke koje pripremaju autentične domaće kolače.

foto: Profimedia

Biće i retkih poslastica po recepturama iz starog Prizrena, kao i jedinstvenih slatkiša iz raznih krajeva Srbije koji inače nisu lako dostupni na tržištu, a po prvi put u Beogradu biće predstavljeni i francuski medenjaci.

foto: Profimedia

Za posetioce su pored degustacija organizovane i radionice pravljenja i ukrašavanja medenjaka, a biće predstavljeno i 3-D štampanje na licu mesta unikatnih modli za testa za kolače, biskvite i sl. prema idejama i želji posetilaca.

Deca do 10 godina u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...