LUKA PETROVIĆ: Mi ćemo nastaviti da radimo još više, a neka Bastać krene sa svojim trotinetom da obilazi gradilišta
Foto: Pteentskrin

SAOPŠTENJE

LUKA PETROVIĆ: Mi ćemo nastaviti da radimo još više, a neka Bastać krene sa svojim trotinetom da obilazi gradilišta

Beograd -

Crnogorac Marko Bastać još jednom briljira sa svojim glupostima. Sad će nenajavljeno da napada gradilišta i građevinske znakove, kaže Luka Petrović, član Predsedništva SNS.

Tako je najavio da će da raspiše referendum, što naravno nije u skladu sa zakonom i opštinskim ovlašćenjima, ali šta njega briga. Kakvi su mu šefovi

Đilas, Jeremić i Obradović, takav je i on.

Što Đilasov potrčko nije pitao građane Starog grada da li žele podzemne kontejnere koji se raspadaju, da li žele da zaduži SRPC “Milan Gale Muškatirović” za preko 90 miliona, da li žele da uništi 5,5 tona industrijske soli koju je inače trebao da podeli građanima Starog grada, a završila je na stranačkoj akciji Đilasovog saveza.

Šta građani misle o njemu najbolje govori činjenica da je na poslednjim izborima, kao kandidat za gradonačelnika na opštini Stari grad, od 55.725 birača za njega glasalo 1.706 građana.

Najglasniji protivnici radova, rekonstrukcija i uređenja su upravo oni koji su naš grad doveli na rub propasti i bankrota.

Mi smo uspeli da odgovornom ekonomskom politikom iz godine u godinu vraćamo Đilasove dugove, smanjujemo nezaposlenost i svake godine imamo sve više novca da uređujemo naš Beograd.

Mi ćemo nastaviti da radimo još više, da sređujemo Stari grad i naš Beograd i to naši građani vide, a neka Crnogorac Bastać krene sa svojim trotinetom da obilazi gradilišta i znakove i imaće šta da vidi, jer se u Beogradu, hteo neko da to prizna ili ne, nikada više nije radilo i gradilo, kaže se u saopštenju člana Predsedništva Srpske napredne stranke Luke Petrovića.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja