RADOSLAV MARJANOVIĆ: Odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać nastavlja brutalno da obmanjuje građane
Foto: privatna arhiva

kakav referendum

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać nastavlja brutalno da obmanjuje građane

Beograd -

Đilasov odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać nastavlja brutalno da obmanjuje građane Starog grada da je opština organizovala referendum.

Podsećam javnost da referendum može da raspiše jedino Skupština opštine i to iz domena svoje nadležnosti što je jasno i definisano u Statutu opštine Stari grad.

Kako takva odluka ne postoji ovde je reč o brutalnoj laži i obmani građana odlazećeg predsednika opštine koji zapravo hoće da zloupotrebi podatke građana prikupljene od strane njegovih ovlašćenih anketara za račun njegove i Đilasove kupljene stranke.

foto: Beta/Šta radite bre

Dok su Dragan Đilas i Marko Bastać vladali Beogradom nije im padalo na pamet da građane pitaju da li su za to da se Beograd zaduži za 1,2 milijarde evra, građane nisu pitali ni kada su posekli više stotina platana u Bulevaru kralja Aleksandra, ni kada su ugrađivali raspale podzemne kontejnere preplaćene 6 miliona evra.

Danas je svima jasno da je jedina politika koju Dragan Đilas i Marko Bastać nude građanima destrukcija i uništenje svega što je gradska vlast izgradila i rekonstruisala na Starom gradu, kaže se u pisanoj izjavi Radoslava Marjanovića, zamenika šefa doborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track