Najnovije vesti

KRENULA DA IZAĐE, SEKUND KASNIJE SAMO JE PODIVLJAO: Horor u liftu na Novom Beogradu, devojka za dlaku izbegla smrt (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter

oprezno

KRENULA DA IZAĐE, SEKUND KASNIJE SAMO JE PODIVLJAO: Horor u liftu na Novom Beogradu, devojka za dlaku izbegla smrt (VIDEO)

Beograd

Liftovi... novi, stari, kakvi god, po zakonu moraju biti pregledani i obezbeđeni, kako ne bi došlo do nesreće.

 

I sigurno ste milion puta, vozeći se sa nekim, čuli "Pridrži vrata", "Ne pomeraj se naglo", a po mnogim liftovima su okačena pravila ponašanja u vidu ilustracije šta sve (ne)treba raditi u njima, kako bi vožnja bila bezbedna.

 

Jednoj Novobeograđanki, na žalost, nijedno pravilo ne bi pomoglo, jer ono što je moglo da joj se dogodi, desilo se u sekundi kada je izlazila iz lifta.

 

Kako je kamera unutar njega zabeležila, devojka nije radila ništa loše i neuobičajeno, uključujući i momenat kada je izašla, a lift iste sekunde nastavio da ide na gore, dok ona nije stigla ni da zatvori vrata.

 

Unezverena devojka je vrlo brzo objavila tvit o onome što se dogodilo, uključujući i snimak cele situacije.

Nedugo nakon toga su krenuli da se nižu komentari, a sama akterka događaja je objasnila da se na tom mestu već dogodio smrtni slučaj i da su ovo novi liftovi, a objasnila je i na koji način se on održava.

A zatim je potvrdila i da joj se javio domar zgrade, da proveri da li je dobro, a onda je ostale tvitove nastavila u šaljivom tonu.

Bilo je i onih koji su je posavetovali kako dalje da postupi

Ali je ona odlučila da ipak sve okrene na šalu

I da, srećom, dobro je prošla, jer je u najmanju ruku mogla da prođe sa teškim povredama, a da ne pričamo o eventualnom fatalnom ishodu.

 

I zato bi ovo trebalo da bude jedno veliko upozorenje za sve upravnike zgrada, kao i one koji liftove održavaju, jer u ovakvim situacijama nemaju svi dovoljno sreće kao što je imala ova devojka, a liftovi nisu igračke i sa njima se nije šaliti. I kako je sama akterka događaja u jednom trenutku prokomentarisala, na njenom mestu su vrlo lako mogli da se nađu majka i dete.

 

(Kurir.rs/Z.A.)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...