OPŠTINA PALILULA TRADICIONALNO NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE! Učenici dobili tablet računare, knjige i letovanje na Krfu!
Foto: Privatna Arhiva

za primer

OPŠTINA PALILULA TRADICIONALNO NAGRADILA VUKOVCE I ĐAKE GENERACIJE! Učenici dobili tablet računare, knjige i letovanje na Krfu!

Beograd -

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić čestitao je najboljim palilulskim đacima na postignutim rezultatima i poželeo im uspeh i u daljem školovanju

Predstavnici Gradske opštine Palilula uručili su danas vukovcima i đacima generacije palilulskih osnovnih i srednjih škola tablet računare za izvanredan uspeh koji su postigli tokom dosadašnjeg školovanja.

Na svečanosti, u Centru za kulturu Vlada Divljan podeljeno je 230 tablet računara. Đaci generacije osnovnih i srednjih škola, uz tablet računar, na poklon od Opštine dobili su i knjige, dok su đaci generacija osnovnih škola sa Palilule nagrađeni i letovanjem na Кrfu, gde će provesti 15 dana odmora i upoznavanja sa srpskom istorijom u okviru tradicionalnog projekta “Stopama naših predaka”.

foto: Privatna Arhiva

Zamenik predsednika Opštine Darko Paunović sa članovima Veća podelio je nagrade vukovcima, dok je predsednik Aleksandar Jovičić čestitao najboljim palilulskim đacima na postignutim rezultatima i poželeo im uspeh i u daljem školovanju.

- Ponosan sam što ste svoje prve uspehe i nagrade osvojili baš ovde i što sam imao priliku da vam pružim podršku. Vi ste najbolje što naša Opština, naš Beograd i Srbija imaju i siguran sam da su danas ovde mladi ljudi koji će za desetak godina voditi Srbiju i predstavljati je u najboljem svetlu - poručio je Jovičić.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track