TEŠKA SITUACIJA NA NOVOM BEOGRADU: Voda do 1,5 metara, stotine automobila pod vodom, AUTO-PUT BIO BLOKIRAN! Nije gotovo, stiže novo UPOZORENJE RHMZ! (KURIR TV)
Foto: Kurir

POTOP U PRESTONICI

TEŠKA SITUACIJA NA NOVOM BEOGRADU: Voda do 1,5 metara, stotine automobila pod vodom, AUTO-PUT BIO BLOKIRAN! Nije gotovo, stiže novo UPOZORENJE RHMZ! (KURIR TV)

Beograd -

Poplavljeno je na stotine automobila, garaža, podruma, brojni ugostiteljski i uslužni objekti, a ozbiljno su ugroženi i mnogi stanovi u prizemlju

Kiša koja se u nedelju popodne sručila na Beograd izazvala je pravu katastrofu naročito na Novom Beogradu i delu auto-puta.

U Bulevaru Zorana Đinđića voda je dostigla 1, 5 metara.

foto: Kurir

Poplavljeno je na stotine automobila, garaža, podruma, brojni ugostiteljski i uslužni objekti, a ozbiljno su ugroženi i mnogi stanovi u prizemlju.

Haotična je situacija i na delu auto-puta koji je u potpunom prekidu. Bujica je zaustavila nepreglednu kolonu automobila, autobusa...

Tokom večeri, RHMZ je poslao nova upozorenja

- U toku večeri u severnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije plјuskovi sa grmlјavinom, koji će biti intenzivniji u Banatu, Pomoravlјu i na istoku zemlјe. Očekuju se i vremenske nepogode, od 20 do 40 litara kiše, kratkotrajan grad i olujni vetar - upozorava RHMZ.

Nestabilno vreme sa lokalnom pojavom obilnih plјuskova sa grmlјavinama, kratkotrajnim gradom i olujnim vetrom zadržaće se do utorka, 25. juna.

Takođe, upozoravaju na bujične vodotokove slivova Jadra, Lјuboviđe, Skrapeža, Kolubare sa pritokama, Jasenice i Kubršnice, kao i na bujičnim vodotocima na širem području Beograda tokom 23/24. juna kada su, ocenjuju, moguća lokalna izlivanja.

Sredinom sedmice očekuje se prestanak padavina i razvedravanje na zapadu zemlje, dok će se na jugu Srbije zadržati suvo i vedro vreme.

Auto-put nije bio blokiran, ali su bili blokirani svi prilazi sa Novom Beograda, javio je reporter Kurira. Ulaz kod Arene bio je blokiran i u 22.45 časova, što je zabeležio reporter Kurira. Pogledajte

Pogledajte zastrašujuće scene u Novom Beogradu tokom popodneva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track