ANTIĆ: Sva domaćinstva u Beogradu imaju struju
Foto: Dado Đilas

normalno snadbevanje

ANTIĆ: Sva domaćinstva u Beogradu imaju struju

Beograd -

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom i da je samo sedam potrošača, koji su vezani za privatne trafo stanice, bez napajanja.

Antić je saopštio da su radnici EPS-a i Elektrodistribucije Srbije tokom čitave noći naporno radili u izuzetno teškim uslovima, kako bi u najvećoj meri otklonili posledice nezapamćenog nevremena koje je juče pogodilo veći deo Srbije i teritoriju grada Beograda.

"Posebno je teška situacija bila u Beogradu, gde je usled velikih padavina, jedan broj trafostanica bio poplavljen. Dežurni timovi su tokom čitave noći ispumpavali vodu i otklanjali kvarove, tako da je u ovom trenutku, samo sedam potrošača koji su vezani za privatne trafo stanice, bez napajanja. Dakle, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom", naveo je ministar Antić.

On je naglasio da će svi dežurni timovi ostati u stanju pripravnosti i pratiti dalji razvoj situacije, potpuno spremni za brzo i efikasno reagovanje.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track