LETNJE MANIFESTACIJE: Besplatni sadržaji za prvi vikend rakovičkog leta
Foto: GO Rakovica

LETNJE MANIFESTACIJE: Besplatni sadržaji za prvi vikend rakovičkog leta

Beograd -

Manifestacija „Rakovičko leto“, koju tradicionalno organizuje Gradska opština Rakovica, nastavlja se ovog vikenda brojnim besplatnim sadržajima za sugrađane.

U petak 5. jula od 18 časova, najmlađi će imati priliku da uživaju u besplatnim kreativnim radionicama kod „Mekdonaldsa“ na Vidikovcu i u Parku japansko-srpskog prijateljstva na Miljakovcu.

U subotu 6. jula od 12 časova na Košutnjaku počinje brdska auto-trka „Nagrada Rakovice“. Početak trke je kod Sportskog centra „Rakovica“. U subotu se vozi trening, dok je trka u nedelju.

Istog dana od 18 časova mališani će ponovo imati priliku da uživaju u besplatnim kreativnim radionicama, ovoga puta u OŠ „Vladimir Rolović“ (ul. Omladinsko šetalište 10) i na platou ko Mesne zajednice „Avala grad“ u ulici Milene Pavlović Barili 6V u Resniku.

Od 20 časova (subota 6. jul) na platou kod „Mekdonaldsa“ na Vidikovcu, u sklopu akcije „Bioskop na otvorenom“, emitovaće se domaći film „Južni vetar“.

U nedelju 7. jula, od 12 časova na programu je drugi dan brdske auto-trke na Košutnjaku „Trofej Rakovice“.

Manifestacija „Rakovičko leto“ počela je u nedelju 30. juna besplatnim koncertom grupe „Garavi sokak“ u Resniku. Tokom trajanja manifestacije, sve do kraja leta, Gradska opština Rakovica je za sugrađane pripremila veliki broj besplatnih sadržaja.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja