AUTOBUSI 33, 37, 48, 50, 52, 57 i 89 MENJAJU TRASE: Beograđani će morati da prilagode kretanje novim radovima
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

strpljenja, građani

AUTOBUSI 33, 37, 48, 50, 52, 57 i 89 MENJAJU TRASE: Beograđani će morati da prilagode kretanje novim radovima

Beograd -

Promene rada linija javnog prevoza od danas od 8.30 sati do 12. avgusta biće u Ulici Ratka Mitrovića, na delu od Ulice Ace Joksimovića do Jablaničke ulice, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova predviđeno je zatvaranje kolovoza ove ulice zbog čega će se vozila sa linija 37, 50 i 89 saobraćati u oba smera ulicama Ratka Mitrovića, Jablanička, Trgovačka i dalje redovnim trasama, dok će se vozila na liniji 52 saobraćati u oba smera ulicama Vinogradski venac, Jablanička, Trgovačka i dalje redovnom trasom.

Vozila na liniji 57 će saobraćati ulicama Žarkovačka, Blagoja Parovića, Kneza Višeslava, Ratka Mitrovića, Jablanička, Trgovačka i dalje redovnom trasom.

foto: Beoinfo

Zbog rekonstrukcije raskrsnice Ulica Starina Novaka i 27. marta od danas do 5. avgusta takođe će doći do promene rada linija javnog prevoza.

Uspostavljen će biti jednosmeran režim saobraćaja duž ulice Starine Novaka u smeru prema Trgu Slavija. Saobraćaj će se odvijati u dve faze, gde će se za prvu fazu koristiti krajnja desna saobraćajna traka, a u drugoj fazi krajnja leva saobraćajna traka u smeru ka Trgu Slavija.

Tokom izvođenja navedenih radova, vozila sa linija javnog prevoza 33 i 48 će u smeru prema Trgu Slavija saobraćati redovnom trasom, dok će u smeru prema Pančevačkom mostu saobraćati ulicama Beogradska, Bulevar kralja Aleksandra, Takovska, Jaše Prodanovića, Cvijićeva, Zdravka Čelara i dalje redovno.

(Kurir.rs/Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja