ŠOK NA BEOGRADSKOM SPLAVU! Glavna nagrada na tomboli KRAVA! Preplašena životinja čekala u centru grada! A TEK KADA BUDETE PROČITALI OBJAŠNJENJE ORGANIZATORA (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ne, ne šalimo se

ŠOK NA BEOGRADSKOM SPLAVU! Glavna nagrada na tomboli KRAVA! Preplašena životinja čekala u centru grada! A TEK KADA BUDETE PROČITALI OBJAŠNJENJE ORGANIZATORA (FOTO)

Beograd -

Navikli smo da je Beograd grad u kojem se svašta može videti i doživeti. Uostalom, stranci nas zato i vole, ali čisto sumnjamo da bi se oduševili kada bi saznali za akciju, odnosno tombolu, koju je organizovao jedan beogradski splav, a koja je, malo je reći, zgrozila i ostavila u šoku svakoga ko je za nju čuo.

Naime, na Facebook stranici se pojavilo i zvanično saopštenje, jer su nadležni došli na super zdravu menadžersku ideju i obelodanili da organizuju tombolu i da je glavna nagrada, verovali ili ne - krava:

foto: Printskrin/Facebook

Da stvar bude gora, kao što u samom obaveštenju piše, ovo je prva od tri VELIKE nagrade ovog leta, što jasno ukazuje na to da organizatori očigledno ne misle da rade išta loše.

Štaviše, oni su udelili i nekoliko saveta šta se sve može sa tom kravom, a jeda od njih je bio i da je direktno prodaju zainteresovanima koji će se naći na licu mesta.

Da ni u međuvremenu nisu postali svesni onoga što rade, govori činjenica da je, ispred spornog splava, u nedelju, 28. jula, kada je tombola i bila najavljena, preplašena životinja čekala da je "srećni" dobitnik izvuče.

foto: Printskrin/Instagram

Dalja sudbina nesrećne životinje, na žalost, nikome nije poznata, ali ono što je opšte poznato jeste da krave, kada su pod stresom, što promena okruženja svakako podrazumeva, vrlo lako mogu da izgube mleko, a za njih je onda, u tom slučaju, jedino rešenje eutanazija.

Društvenim mrežama masovno kruži apel od strane korisnika za bojkot ovog splava.

Opravdano, ili ne - vi odlučite.

(Kurir.rs/Z.A.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track