Najnovije vesti

IRENA JE SA BEBOM KUPOVALA U BEOGRADU, A ONDA JE OSTALA BEZ NOVČANIKA! Pogledajte kako su joj ukrali stvari iz kolica! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

ostala bez zdravstvenih knjižica dece

IRENA JE SA BEBOM KUPOVALA U BEOGRADU, A ONDA JE OSTALA BEZ NOVČANIKA! Pogledajte kako su joj ukrali stvari iz kolica! (VIDEO)

Beograd

Beograđanka Irena Vučković opljačkana je danas u radnji u Knez Mihailovoj ulici. Pokradena žena okrenula je dete ka sebi, pa je dok je razgledala stvari, zadnji deo kolica bio dostupan jednoj od kradljivica. Potom su se odjednom obe prestupnice stvorile iza detetovih leđa. Pokušavale su i komešale se oko njih.

Irena koja je bila njihova meta nastavila je dalje razgledanje, a lopovi su sačekali prvi trenutak nepažnje - i uspele su.

Majka je na trenutak ostavila kolica i okrenula se da pogleda neki artikal, a žena sa kačketom samo je zavukla ruku u džep na kolicima i odnela novčanik.

- Inače pazim, okrećem se redovno i zaista vodim računa, ali eto taj jedan trenutak nepažnje me je skupo koštao. Znam da sam sama kriva, ali ne mogu da poverujem da su to uradile dve žene ženi: i to sa detetom - rekla nam je potresena Irena.

Ona je ceo slučaj prijavila policiji, kojoj je predala ovaj snimak. Čitavu situaciju odmah je alarmirala, jer su joj u novčaniku zdravstvena dokumenta deteta koje ima retku bolest.

- Na stranu novac i moja dokumentacija, kartice, ali ta procedura koju ću sad zbog detetove bolesti morati da prođem, već mi zadaje glavobolje. Mnogo me je iznerviralo kada su mi radnice rekle: pa to se dešava, nije ovo prvi put.

Govorile su to tako nonšalantno kao da je normalno da vas neko usred prodavnice opljačka - priča Irena.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...