Najnovije vesti

POGLEDAJTE ŠOK-SNIMAK IZ MIRIJEVA KOJI JE JUTROS NA TV DIGAO SRBIJU NA NOGE: Majka dala po gasu, a dete nevezano sedi na prozoru?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Prva

vozi li vozi, a dete...

POGLEDAJTE ŠOK-SNIMAK IZ MIRIJEVA KOJI JE JUTROS NA TV DIGAO SRBIJU NA NOGE: Majka dala po gasu, a dete nevezano sedi na prozoru?! (VIDEO)

Beograd

BEOGRAD - Majka vozi li vozi, a dete nevezano sedi na zadnjem prozoru automobila i maše svima redom na ulici?!

Nije scena iz filma nego sa šokantnog snimka navodno napravljenog u beogradskom naselju Mirijevo na kojem se vidi kako dete do pola visi kroz zadnji desni prozor automobila...

Ovaj šokantan video od nekoliko sekundi prikazan je jutros u okviru jutarnjeg programa TV Prva. Snimak je navodno napravljen u Mirijevskom bulevaru pri brzini, po laičkoj proceni, od oko 50 na sat. 

foto: Printscreen Prva

Milan Božović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja tim povodom je jutros rekao da ovo nažalost nije izolovan slučaj i da je to jedan od razloga zašto je novim Zakonom o bezbednosti saobraćaja zabranjeno da bilo koji deo tela viri iz vozila.

- Apsolutno viđamo te situacije gde se putnici voze na takav način, da im deo tela viri i da u nekim trenucima dođe do udesa sa smrtnim ishodom - ističe on.

Na pitanje da li bi policija trebalo da reaguje zbog ovog snimka, Božović kaže da bi "trebalo, ukoliko ima pouzdanih dokaza, odnosno ukoliko se utvrdi da je snimak pouzdan".

(Kurir.rs/TV Prva/Foto: TV Prva Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...