Najnovije vesti

DECA U MLADENOVCU DO ŠKOLE GAZE PO FEKALIJAMA: Nadležni tvrde da su za sve krive GLAVICE KUPUSA (VIDEO)
Foto: privatna arhiva

haos

DECA U MLADENOVCU DO ŠKOLE GAZE PO FEKALIJAMA: Nadležni tvrde da su za sve krive GLAVICE KUPUSA (VIDEO)

Beograd

U centru Mladenovca, u Ulici Vojvode Mišića, već dva dana potpuni je haos.

jer se izlila kanalizacija. U blizini ove ulice nalazi se osnovna i srednja škola, tako da deca svakodnevno gaze po fekalijama.

Uznemireni građani javilu su se našoj redakciji, u nada da će se ovo stanje popraviti.  Već dva dana mi idemo po ovoj vodi, kanalizacija teče kao potok i sve to u sred grada, rekla nam je zabrinuta građanka. Mi smo kontaktirali zaposlene u JKP "Mladenovac", a oni su nam odgovorili da rade sve što je u njihovoj mogućnosti.

- Nije kao da mi ne želimo da rešimo problem. Već nam treba malo vremena, jer su u kanalizaciju bacali glavice kupusa, i neke metalne stvari, pa naše mašine nisu mogle da priđu lepo i da očiste kanalizaciju, to je jedini razlog zašto problem nije saniran na vreme, rekli su nam nadležni iz JKP-a.

Ubrzo zatim, oni su rešili ovaj problem, a to su nam potvrdili i građani.

- Kanalizacija je sređena, i ulica je očišćena malopre, sad je sve u redu, ali ovo nije prvi put da se kanalizacija izlila, i da se ovakve stvari događaju, rekla nam je građanka koja je želela da ostane anonimna.

Sve u svemu, problem jeste rešen. Ipak, apeluje se na građane da u kanalizaciju ne bacuju stvari kojima je mesto u kontejneru, samim tim će i nadležni moći da reše problem u što kraćem roku.

Kurir.rs/Espreso

Foto privatna arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...