KOMŠIJE JOJ NAPRAVILE PAKAO OD ŽIVOTA: 4 godine ulazi u stan preko balkona, jer od susedovog psa ne može da prođe kroz dvorište!
Foto: printscreen TV Prva

haos

KOMŠIJE JOJ NAPRAVILE PAKAO OD ŽIVOTA: 4 godine ulazi u stan preko balkona, jer od susedovog psa ne može da prođe kroz dvorište!

Beograd -

Beograđanka Stoja Škobo već četiri godine u svoju kuću ulazi preko balkona.

Loši komšijski odnosi, zajedničko dvorište i u njemu veliki pas doprineli su tragikomičnoj situaciji koja već dugo traje i ne nazire joj se kraj, ni rešenje.

- Ne mogu da uđem od psa na vrata, pa je jedini način da uđem preko balkona. Pokušala sam da mu dam hranu, čak sam počela da kupujem kosti. Dok jede neće da napadne, ali čim prestane, nasrće - zabrinuto je rekla Stoja.

Kompromisa sa komšijama nema, nisu pokazali razumevanje kada je Stoja predložila da psa vežu kada ona treba da uđe u kuću.

Iz tog razloga, ona je prijavila "slučaj" opštini, kao i Komunalnoj miliciji, ali bezuspešno, prenosu TV Prva.

Naime, na snimcima koje su iz opštine zabeležili nema psa, pa samim tim nema ni slučaja. Za sada se ne zna kada će se Stojina situacija razrešiti. Do tada, nastaviće da ulazi u svoju kuću kao i u protekle četiri godine, alternativnim putem, preko balkona.

Kurir.rs/TV Prva

Foto printscreen TV Prva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track