Najnovije vesti

PREGLEDAĆE SVAKU KOCKU! Vesić: Građani koji su uložili žalbu na neravan put na Trgu republike će biti ispoštovani, sve će se ispraviti
Foto: Ana Paunković

beograd

PREGLEDAĆE SVAKU KOCKU! Vesić: Građani koji su uložili žalbu na neravan put na Trgu republike će biti ispoštovani, sve će se ispraviti

Beograd

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su radnici izvođača radova koji je angažovan na rekonstrukciji Trga Republike od jutros na terenu, nakon što je naložio da se kocke na kolovozu okrenu da bi put mogli da koriste svi oni koji su se žalili.

Vesić je rekao da su se građani koji koriste bicikle i motocikle žalili i da su oni koji su projektovali kolovoz oko trga morali da vode računa i o njima, a nisu.

Prema njegovim rečima, grad je slušao predloge građana zbog čega je on u petak naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana, da se kocke okrenu na stranu koja je izravnana.

Kako je ocenio, Trg je već u punom sjaju i ljudi ga koriste i podsetio da su prošle nedelje na njemu održani opera i balet Narodnog pozorišta, a najavljene su i druge manifestacije.

Vesić je naglasio da će kolovoz morati da se popravi i da će svaki izvođač morati da vodi računa o onome što je grad platio, kao i da okretanje kocki građane neće koštati nijedan dinar i da će se to raditi o trošku izvođača.

Dodaje da će se radi i noću i danju, a kada se budu održavale manifestacije, radiće se više.

- Naložio sam takav raspored radova da saobraćaj mora da funkcioniše, rekao je Vesić i dodao da će Saobraćajna i Komunalna policija pomagati građanima da zaobiću delove gde se radi.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...