HAOS NA BANOVOM BRDU: Pretučena dvojica stanara koji brane pakić, završili u Urgentnom (FOTO)
Foto: Kurir/S.U.

NEVEROVATNO

HAOS NA BANOVOM BRDU: Pretučena dvojica stanara koji brane pakić, završili u Urgentnom (FOTO)

Beograd -

Skoro dva meseca traju protesti stanara zgrada u Požeškoj 158-160 nakon što je zelena površina ispred njihovih objekata ograđena, drveće posečeno, a sve kako bi investitor na toj lokaciji započeo gradnju.

Stanari su ispred zgrade svakodnevno dežurali 24 časa, organizovane su noćne straže, ali i akcije u kojima su učestvovali najmlađi, kao i komšije iz drugih delova Banovog brda. Međutim, u prepodnevnim satima došlo je do incidenta.

Kako su saopštili stanari, dvoje njihovih komšija je fizički napadnuto ispred zgrade, a na lice mesta odmah su izašli policija i Hitna pomoć.

Iz MUP-a su za Kurir saopštili da je PU Čukarica jutros oko 9 časova prijavljeno da je na uglu ulica Valjevske i Nikolaja Gogolja došlo do tuče.

"Policijski službenici odmah su izašli na lice mesta i zatekli dve osobe koje su izjavile da im je napoznata osoba zadala udarce u predelu glave. Policija je ubrzo identifikovala osobu za koju se sumnja da ih je udarila, nakon čega je priveden u Policijsku stanicu Čukarica. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo, a nakon utvrdjivanja stepena povreda, po nalogu tužilaštva, biće podneta odgovarajuća prijava", saopšteno je u MUP.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track