SANIRAN KVAR NA CEVI U KARNEGIJEVOJ ULICI: Voda stiže u naredna 2 sata, ekipe Vodovoda uložile maksimalan napor da reše problem (FOTO)
Foto: Printcsreen/Facebook

nakon više od 24 sata

SANIRAN KVAR NA CEVI U KARNEGIJEVOJ ULICI: Voda stiže u naredna 2 sata, ekipe Vodovoda uložile maksimalan napor da reše problem (FOTO)

Beograd -

Svi potrošači u centralnim gradskim zonama dobiće vodu u narednih par sati, pošto je saniramn kvar na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, saopšteno je iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije.

Kako se navodi, ekipe su nakon više od 24 sata sanirale defekt, a po punjenju i reparaciji sistema, svim potrošačima u centralnim gradskim zonama, koji su zbog kvara na predmetnom području imali umanjeni pritisak ili bili bez vode, sistem vodosnabdevanja biće normalizovan u narednih par sati.

Vodovod se izvinjava građanima na neprijatnosti navodeći da su ekipe uložile maksimalan trud i napor da građanima u što kraćem mogućem roku obezbede uredno vodosnabdevanje.

Prethodno je i zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio da je magistralni cevodov u Karnegijevoj ulici popravljen i počelo je sa puštenjem vode u sistem.

"Upravo je završena popravka magistralnog cevovoda", naveo je Vesić na svom fejsbuk nalogu.

On je najavio da će građani koji žive u blokovima između ulica Kraljice Marije, Starine Novaka, Cvijićeve i Ruzveltove imati pijaću vodu u narednih dva sada, dok se cevi napune.

Dvadeset cisterni sa vodom koje su raspoređene u tom kraju biće na ulicama, za svaki slučaj, do 15 sati.

Vodovodni kvar nastao je juče usled pucanja magistralne vodovodne cevi na uglu Karnegijeve i Ulice kraljice Marije.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track