PROSLAVA RADOSTI I HUMANOSTI: Jesenji vašar Zmaj otvorenog srca na Voždovcu
Foto: GO Voždovac

BEOGRAD

PROSLAVA RADOSTI I HUMANOSTI: Jesenji vašar Zmaj otvorenog srca na Voždovcu

Beograd -

Jesenji vašar "Zmaj otvorenog srca" biće održan u subotu, 28. septembra od 10 do 13 časova u Osnovnoj školi "Zmaj Jova Jovanović" na Voždovcu.

Kako je prošlogodišnji vašar prevazišao sva očekivanja organizatora O.Š. "Zmaj Jova Jovanović" ponovo organizuje ovo dešavanje koje afirmiše pozitivne vrednosti, podstiče decu na kreativnost, samostalan rad i preduzetništvo i da bi jesenji vašar mogao da postane deo tradicije škole.

foto: GO Voždovac

I ove godine će učenici od prvog do osmog razreda izložiti različite rukotvorine na prodaju, poput jesenjih maski, magneta, držača za olovke, ukrasnih kutija.

Kao i na svim velikim vašarima, "Zmaj" će otvoriti svoje srce i gostima ponuditi raznovrsne poslastice: kokice različitih ukusa, krofne, šećernu vunu, kolače.

foto: GO Voždovac

Najveći sladokusci će upoznati bombondžiju i moći će da degustiraju šarene bombone pravljene na stari tradicionalan način.

Za dobru atmosferu biće zaduženi žongler i hodač na štulama, a najmlađi posetioci će imati priliku da se zabave u radionici koja će biti na poligonu.

foto: GO Voždovac

Upoznaće se sa popularnom igrom autićima "1,2,3", a najhrabriji će se oprobati u streljaštvu. U školskom dvorištu nalaziće se i velika bina sa ozvučenjem na kojoj će animatori realizovati različite igre u kojima će mališani moći da učestvuju.

"Zmaj otvorenog srca" je otvoren za sve ljude dobre volje i manifestacija je zamišljena kao proslava radosti, humanosti i povezivanja škole sa različitim institucijama, ljudima iz komšiluka, ali i kao mogućnost da se humanošću svih koji učestvuju u ovoj manifestaciji, nekome i pomogne.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track