Najnovije vesti

PLJUŠTE KRIVIČNE PRIJAVE ZA KOCKE NA TRGU: Njih 6 odgovaraće za uništavanje granita u centru Beograda
Foto: Ana Paunković

Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda

PLJUŠTE KRIVIČNE PRIJAVE ZA KOCKE NA TRGU: Njih 6 odgovaraće za uništavanje granita u centru Beograda

Beograd

BEOGRAD - Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Grada Beograda podnela je krivične prijave protiv lica koja su u subotu, 5. oktobra, oko 20 sati uništavala granitne kocke na Trgu Republike u Beogradu, saopštio je Beoinfo.

Prijave su podnete protiv R. D, R. J, K. M, V. T, P. V. i B. B, kao i drugih NN lica koja su učestvovala u uništavanju imovine grada Beograda.

Krivične prijave su podnete protiv lica sa snimaka koje su sami učesnici demonstracija i mediji objavljivali, a na osnovu informacija o identitetu koje su građani dostavili Direkciji za građevinsko zemljište i izgradnju, navodi se u saopštenju.

Kako se saynaje prijave su podesnene, navode mediji,  protiv  Raičević Dejana (1996) iz Bačkog Gradišta, Rančić Jovana (1996) sa Voždovca, Kovačević Mome (1994) sa Palilule, Vukadin Tea (1997) iz Zemuna, Perić Vladimira (1977) sa Vračara i Brković Brajana (1993) iz Pančeva kao i drugih NN lica koja su učestvovala u uništavanju imovine grada Beograda.

foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

Direkcija podseća da ovo nije prvi put da grupe huligana napadaju radnike koji rade na rekonstrukciji gradskih ulica i uništavaju imovinu grada Beograda, saobraćajne znake, zaštitne ograde, i apeluje da se počinioci ove i sličnih nelegalnih radnji sankcionišu, navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...