NE ZNAJU ŠTA DA RADE, A TU IM SE IGRAJU MALA DECA

JEDAN DEČKIĆ PURNJA, DRUGI VUČE CRTU U PARKIĆU: Zabrinuta grupa roditelja sa Bežanijske kose poslala snimak za NEVERICU! Pogledajte šta nam se dešava, a tu nam se igraju deca (VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD - Grupa zabrinutih roditelja sa Bežanijske kose poslala je portalu Kurir video-snimak za nevericu na kojem se vidi šta se događa u parkiću nadomak Vespučijeve ulice u kojem se igraju njihova deca, uglavnom predškolskog i mlađeg školskog uzrasta.

- Jedan puši nešto, a drugi vuče tzv. crtu nečega u parkiću u kojem se igraju naša deca, uglavnom manja - predškolskog i ranog školskog uzrasta, najviše prvi ili drugi razred... - tvrde zabrinuti roditelji sa Kose.

foto: Čitalac Kurira

- Znate, to je parkić u bloku na Bežanijskoj kosi koji okružuju četiri stambene zgrade... O njemu se brinu naše 24 porodice koje tu žive. Mi smo se udružili jer se tu igraju naša deca, brinemo o parkiću... Od sakupljenih para kupili smo i kosilicu i redovno ga čistimo... I ranije smo nailazili na špriceve i svašta... Uzmemo rukavice, zaštitimo se i onda pokupimo sve što nađemo... Evo, ovo je snimila moja komšinica koja ima malo dete koje se tu igra i ne može da veruje šta se događa... - kaže komšija N, čija se ćerkica takođe igra u tom parkiću.

foto: Čitalac Kurira

- Molim vas da ovo objavite... Strašno - kaže žitelj jedne od zgrada u pomenutoj ulici komentarišući snimak.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track