Najnovije vesti

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Bastać da objasni poreklo švercovanog novca i za šta je bio namenjen!
Foto: Kurir

RADOSLAV MARJANOVIĆ: Bastać da objasni poreklo švercovanog novca i za šta je bio namenjen!

Beograd

Radoslav Marjanović, zamenik šefa odborničke grupe SNS u skupštini Beograda,  u svojoj izjavi navodi da se "Pokazalo da odlazeći predsednik opštine Stari grad, u slobodno vreme švercer deviza, Marko Bastać odlično poznaje matematiku posebno kad broji keš i to do 13.000 evra koje je nelegalno pokušao da unese u Srbiju". 

"Osim što nije objasnio poreklo deviza koje je imao kod sebe, javnosti nije objasnio ni za šta je taj novac konkretno namenjen. Ako ovome dodamo činjenicu da je Marko Bastać od kada je postao predsednik opštine Stari grad na nameštenim tenderima isplatio firmi Codex trade doo 109.724.968 dinara, a firmi Respect legal doo 85.799.755, što je ukupno 195.524.744 dinara, svakom građaninu može da bude jasno poreklo gotovog novca pronađenog kod predsednika opštine Stari grad, koji mu je verovatno ostao posle provoda u Dubaiju", kaže Marjanović.

On ističe da na platnom spisku pomenutih firmi kojima je opština Stari grad, kako navodi, " isplatila više od 195 miliona dinara, što je više od milion i šesto hilјada evra, nalaze se Đilasovi i Bastaćevi odbornici, aktivisti i batinaši koji su mesecima sprovodili destruktivne akcije na ulicama Beograda, koje su kulminirale palјenjem knjiga i pokušajem nasilnog i fizičkog obračuna sa političkim neistomišlјenicima".

"Za razliku od Dragana Đilasa i Marka Bastaća koji su za svoju nasilnu i destruktivnu političku kampanju potrošili više od milion i šesto hilјada evra novca građana Starog grada, gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom je radila i uvek će raditi za građane pa će tako svim Beograđanima ostati uređen i popločan Trg republike, 500 obnovlјenih fasada, desetine parkova, stotine kilometara asfaltiranih ulica, izgrađene vodovodne i kanalizacione mreže, novi domovi zdravlјa, vrtići i škole.

Siguran sam da građani Beograda dobro znaju ko radi za njih, a ko za sebe i da će na narednim izborima pružiti još ubedlјiviju podršku Srpskoj naprednoj stranc", dodaje Marjanović.

Kurir.rs/Foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...