INCIDENT U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ: Izašao iz automobila, pa nakautirao vozača autobusa na liniji 50! Od zadobijenih povreda PAO U NESVEST
Foto: Dado Đilas, Ilustracija

naneo mu teške telesne povrede

INCIDENT U NASELJU BRAĆE JERKOVIĆ: Izašao iz automobila, pa nakautirao vozača autobusa na liniji 50! Od zadobijenih povreda PAO U NESVEST

Beograd -

Vozač autobusa javnog-gradskog prevoznika na liniji 50 fizički je napadnut u ponedeljak u naselju Braće Jerković.

Težak incident se dogodio kada se autobus Konzorcijuma privatnih prevoznika kretao u smeru ka Banovom brdu. Nakon nesporazuma u saobraćaju, vozač putničkog vozila je nekoliko puta udario vozača autobusa u glavu, nanevši mu telesne povrede, a kako su nam rekli iz Konzorcijuma, njihov radnik je od zadobijenih povreda čak i izgubio svest, prenosi Blic.

- Radi se o izuzetno dobrom i poštenom čoveku, koji je ni kriv ni dužan dobio nekoliko udaraca u lice - rekli su nam iz Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Policija je izašla na lice mesta, a tokom uviđaja utvrđeno je da je, dok je autobus stajao, vozač automobila prišao autobusu i kroz prozor udario vozača.

- Zahvaljujemo se policijskim službenicima koji su u najkraćem roku izašli na teren, a svakako osuđujem ovakav način rešavanja nesporazuma u bilo kojoj situaciji, posebno u saobraćaju. Vozaču su nanete povrede na njegovom radnom mestu, te pozivamo nadležne organe da rasvetle sve okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja - rekao je Drago Tošić ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track