U LEPOTAMA SRBIJE OVE GODINE UŽIVALO VIŠE OD  ŠEST HILJADA VOŽDOVAČКIH PENZIONERA
Foto: GO Voždovac

U LEPOTAMA SRBIJE OVE GODINE UŽIVALO VIŠE OD ŠEST HILJADA VOŽDOVAČКIH PENZIONERA

Beograd -

Više od šest hiljada voždovačkih penzionera tokom ovogodišnjih prolećnih i jesenjih meseci obišlo je brojna znamenita mesta u Srbiji, u organizaciji Gradske opštine Voždovac. Besplatne izlete već treću godinu za redom Opština je omogućila svojim najstarijim sugrađanima u znak zahvalnosti za doprinos i trud koji su uložili u izgradnju naše zemlje.

foto: GO Voždovac
foto: GO Voždovac

Stariji Voždovčani obišli su Aranđelovac, Valjevo, Niš, Smederevo, Veliku Planu, posetili manastire Manasija, Tumane, Кaona, Lelić, Pokajnica, Кoporin, uživali u vodopadu Lisine, razgledali tvrđavu Ram, Nišku i Smederevsku tvrđavu, Čergar, rodnu kuću Stevana Sinđelića u Svilajncu,Tešnjar u Valjevu, Srebrno jezero, etno selo Moravski konaci, ...

foto: GO Voždovac
foto: GO Voždovac

Osim upoznavanja sa lepotama Srbije i promocije domaćeg turizma uz turističkog vodiča, to je bila lepa prilika za druženje i sticanje novih poznanstava, uz obezbeđen ručak u restoranima. Penzioneri su uživali u ponuđenim sadržajima, a veliko interesovanje za putovanja pokazatelj je opštini Voždovac da slične programe organizuje i sledeće godine.

foto: GO Voždovac
foto: GO Voždovac

Foto: GO Voždovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track