IZLAGAČI IZ CELE EVROPE NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA: Najznačajnija regionalna manifestacija za promociju nameštaja i dekoracije enterijera
Foto: Beogradski Sajam

kupole

IZLAGAČI IZ CELE EVROPE NA MEĐUNARODNOM SAJMU NAMEŠTAJA: Najznačajnija regionalna manifestacija za promociju nameštaja i dekoracije enterijera

Beograd -

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, 57. po redu, najvažniji je događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi, na kome do 10. novembra posetioci mogu da vide proizvode više od 500 izlagača iz 38 zemalja.

Svoje proizvode predstaviće proizvođači iz Italije, Nemačke, Švajcarske, Danske, Austrije, Švedske, Turske, Češke, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovenije, a posetioci će moći da pogledaju i izložbu mladih dizajnera.

foto: Beogradski Sajam

Prvi put na sajmu učestvuju dva prestižna italijanska brenda – Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i mnogi drugi, a posetioci će ponovo moći da vide proizvode kompanija čiji kvalitet predstavlja najvišu normu kada je dizajnirani nameštaj u pitanju: Prostoria iz Hrvatske, zatim švajcarski WOAK i domaći Gir.

foto: Beogradski Sajam

Najuspešniji izlagači dobiće sajamsku nagradu "Zlatni ključ", dok će nagrada "Sajamski ključ" biti dodeljena za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.

Za sve posetioce događaj je posebno primamljiv zbog najavljenih ekskluzivnih sajamskih pogodnosti i popusta prilikom kupovine. Inače na Beogradskom sajmu se istovremeno održava i 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije koji će trajati dan kraće, do subote 9. novembra.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track