VAŠA DOZA MIRA I ZDRAVE HRANE NA NOVOM BEOGRADU! Jedini restoran u gradu koji služi SUŠI BURGERE! Ovde je hrana i ukusna, i zdrava! (FOTO)
Foto: Promo

VAŠA DOZA MIRA I ZDRAVE HRANE NA NOVOM BEOGRADU! Jedini restoran u gradu koji služi SUŠI BURGERE! Ovde je hrana i ukusna, i zdrava! (FOTO)

Beograd -

Restoran Doza nalazi se u poslovnom centru Sirius na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 3b (kod Medigroup bolnice). Izgled enterijera i lokacija daje mogućnost da pored dnevnog rada restorana iznajmljujemo objekat za sve vrste privatnih proslava, koktela, seminara, poslovnih okupljanja. Naša ponuda obuvata sve vrste keteringa kapaciteta do 150 osoba sa svim pratećim uslugama . Što se tiče ponude koje dajemo pokušavamo da stvorimo koncept poslovnog restorana koji svojim ambijentom i uslugom pruža malu oazu odmora u toku radnog dana, ponudom menija koji je koncipiran na zdravoj ishrani: obrok salatama, sušiju i kvalitetnoj kafi….

foto: Promo

Doza je jedino mesto u Beogradu gde je moguće pojesti Sushi Burger. Restoran ima veilku ponudu veganske hrane, kao i širok asortiman proteinskih hamburgera. Pored kuvara, naši poslastičari dodaju različit asortiman poslastica koje se prave u nasoj kuhinji: keto chesse cake, kikirki puter chesse cake, knedle ( nutela,plazma,visnja,malina,rafaelo…), čija puding, sutlijaš... Dostavu vršimo i preko Wolt-a.

foto: Promo

Prezentacija se nalazi instagram i facebook profilima kao i na sajtu

https://www.facebook.com/doza.rs/

https://instagram.com/doza_kafe?igshid=1riq34p5bc5r2

www.doza.rs

1 / 9 Foto: Promo

Promo tekst

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track