PREDSEDNICA OPŠTINE SAVSKI VENAC IRENA VUJOVIĆ: Novo dečije igralište opremljeno je najsavremenijim rekvizitima
Foto: Promo

Prostor za igru u Ljutice Bogdana

PREDSEDNICA OPŠTINE SAVSKI VENAC IRENA VUJOVIĆ: Novo dečije igralište opremljeno je najsavremenijim rekvizitima

Beograd -

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović obišla je danas sa saradnicima novo dečje igralište u Ulici Ljutice Bogdana. Ona je naglasila da je ovo šesto igralište koje je izgrađeno na Savskom vencu u protekle tri godine i podsetila da su nedavno kompletno rekonstruisana i igrališta u Birčaninovoj, Savskoj, Maleškoj i Oblakovskoj ulici, te da se trenutno izvode radovi na proširenju dečjeg igrališta u Ulici Slavka Ćuruvije.

foto: Opština Savski Venac

- Igralište u Ulici Ljutice Bogdana opremljeno je najsavremenijim rekvizitima za igru, a postavljene su i parkovske klupe i đubrijere. Sav mobilijar ispunjava važeće standarde u pogledu bezbednosti korisnika, a mališani iz ovog dela naše opštine dobili su svoj kutak za igru i druženje - rekla je Irena Vujović i dodala da je sredstva za izgradnju igrališta obezbedila Vlada Srbije u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi", u kojoj je Gradska opština Savski venac osvojila prvo mesto u kategoriji srednjih opština.

foto: Opština Savski Venac

Aktivnim učešćem u nagradnoj igri sa fiskalnim računima i slipovima, građani Savskog venca dali su doprinos borbi protiv sive ekonomije, a Opštini su dodeljena namenska sredstva za realizaciju projekta od opšteg interesa po izboru građana. Javnim glasanjem građani Savskog venca izabrali su izgradnju igrališta u Ulici Ljutice Bogdana.

foto: Opština Savski Venac

Otvaranju novog igrališta prisustvovali su i članovi opštinskog Veća Miloš Vidović, Uroš Tripković i Strahinja Kukić.

Opština Savski Venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track