LUKA PETROVIĆ: Nikola Jovanović je poprimio sve osobine svojih šefova Đilasa i Jeremica, pa laže i obmanjuje javno
Foto: Kurir

član predsedništva sns

LUKA PETROVIĆ: Nikola Jovanović je poprimio sve osobine svojih šefova Đilasa i Jeremica, pa laže i obmanjuje javno

Beograd -

Nikola Jovanović je poprimio sve osobine svojih šefova Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, pa laže i obmanjuje javnost, a da ga ne bude sramota ni malo, naveo je u saopštenju Luka Petrović, član Predsedništva SNS.

Da bi nasi građani čuli pravu istinu, gospodine Jovanoviću, radovi koštaju 20 miliona evra a ne 27 milona evra, ali vama je to sve jedno.

foto: Beta/Medija centar Beograd

Gospodine Jovanovicu, u zatvor se ne ide zato što neko kasni sa radovima, naročito ako grad Beograd sve svoje obaveze i prema izvođacima, nadzoru i projektantima izmiruje na vreme. U zatvor se gospodine Jovanovicu ide kada vaš šef Dragan Đilas zajedno sa bivšim menadžerom grada Bjelićem da drugoplasiranoj firmi, koja je inače za 6 miliona evra skuplja od prvoplasirane, posao rekonstrukcije Bulevara. Za to se gospodine Jovanovicu ide u zatvor, zato što ste samo tako navikli da radite. Pa su vam se ljudi vezivali za platane jer ste ih sve isekli, to su vasi projekti.

Gospodine Jovanovicu, u zatvor treba da se ide kada vas šef Dragan Đilas ostavi 25 miliona evra duga za gradske vrtiće pa mi to moramo da vraćamo.

Gospodine Jovanovicu, u zatvor se ide kada vas šef Vuk Jeremic dobije milione evra od kriminalca Patrika Hoa iz Hong Konga koji leži u zatvoru u Nemaćkoj.

foto: SNS

Što ne pitate vaseg predsednika odakle tolike pare. Kada budete odgovorili na ova pitanja, tada ćete moći da se obratite nekome. Do tada vam je bolje da zaćutite i da pokusate da podignete stranku na 1% podrške kod naroda.

Mi ćemo i dalje vredno i marljivo da radimo za naše građane I koliko se svi vi zajedno trudili, da zbog vase mržnje prema Aleksandru Vučiću i svemu onome što on i mi zajedno radimo za našu zemlju i naš grad, srušite i prikažete u najgorem svetlu nećete to uspeti jer ce pristojna i moderna Srbija uvek pobediti, kaže se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track