Najnovije vesti

VESIĆ VEČERAO SA RADNICIMA GRADSKE ČISTOĆE: Zamenik gradonačelnika obišao komunalce, poželeo im zdravlje i sreću u 2020.
Ilustracija, Foto: Beograd.rs

oni će večeras raditi

VESIĆ VEČERAO SA RADNICIMA GRADSKE ČISTOĆE: Zamenik gradonačelnika obišao komunalce, poželeo im zdravlje i sreću u 2020.

Beograd

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je večeras i večerao s radnicima JKP "Gradska čistoća" koji će u predstojećoj noći biti angažovani na čišćenju beogradskih ulica posle proslave dočeka Nove godine.

foto: Beograd.rs

Vesić je rekao da su radnici tog preduzeća važan deo gradskog komunalnog sistema, zahvalio im na svemu što rade za grad i poželeo im srećnu Novu godinu.

"Od skoro 19.000 ljudi koji rade u komunalnom sistemu Beograda, veći broj njih večeras neće slaviti Novu godinu, biće na poslu, jer da bi ovako veliki grad kao što je Beograd funkcionisao, on mora da bude čist, da se obezbedi uredno vodosnadbevanje, isporuka toplotne energije, da radi gradski prevoz", naveo je Vesić.

foto: Beograd.rs

Istakao je da će Grad Beograd učiniti sve i naredne godine da uslovi rada zaposlenih u gradskom komunalnom sistemu budu bolji, pa tako i za zaposlene u "Gradskoj čistoći".

"Oni su ove godine već dobili povećanje plata od deset odsto, sledeće godine će biti povećanje od dodatnih pet odsto. Pored toga, biće im isplaćen regres, dobiće nove uniforme i solidarnu pomoć, koja im je isplaćena i ove godine", rekao je Vesić.

Ponovio je da će se Grad truditi da im na svaki način obezbedi bolje uslove rada jer je to, dodao je, način da im se zahvali za ono što rade za sve građane Beograda.

foto: Beograd.rs

Vesić je svim zaposlenima u komunalnom sistemu grada čestitao novogodišnje i božićne praznike i poželeo puno zdravlja i sreće.

Zamenik gradonačelnika je s radnicima "Gradske čistoće" večerao zajedno sa direktorom tog preduzeća Markom Popadićem.

Na čišćenju beogradskih ulica noćas će biti angažovano oko 40 radnika "Gradske čistoće" i 15 vozila različite namene - autočistilica, mini i velikih smećaraca, transportnih vozila i cisterni za pranje ulica.

(Kurir.rs/Beta)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...