Najnovije vesti

HOROR NA VRAČARU: Migranti napali ženu dok je pokušavala da ih spreči u pljački, oni izvukli bodež i krenuli na nju!
Foto: Tanjug

UMALO TRAGEDIJA

HOROR NA VRAČARU: Migranti napali ženu dok je pokušavala da ih spreči u pljački, oni izvukli bodež i krenuli na nju!

Beograd

Migranati su danas napali ženu u Beogradu, na Vračaru kada je pokušala da ih zaustavi u krađi stvari iz dvorišne ostave.

Samo pukom srećom i zahvaljujući reakciji komšija i prolaznika ona je samo lakše povređena, a uhapšeni su i vinovnici incidenta koji je mogao da se završi tragedijom. Sve se dogodilo oko 14 sati u Ulici patrijarha Varnave gde su objekti predviđeni za rušenje i u koje su se uselili migranti. Prema priči stanara, oni često kradu i uzimaju stvari iz okolnih stanova i objekata.

- Komšinica je naišla i videla ih, a prepoznala je i svoje stvari koje su migranti pokušali da iznesu. Oni su bili u blizini kapije i potrčala je ka njima kako bi ih zaustavila – ispričala je žene očevidac događaja. Oni su krenuli bodežom ka njoj kada smo naišli suprug i ja i potrčali da joj pomognemo.

Na viku su odreagovali i prolaznici i uleteli da pomognu, a iz stana je izašao i sin napadnute žene, koga su migranti pokušali da ubodu šilom.

- Nastao je opšti metež, pozvani su policija i hitna pomoć – rekla nam je žena očevidac. - Oni su ubrzo stigli i uhapsili dvojicu migranata. Trojica su pobegla. Policija je ušla u objekte u kojima oni borave i tamo zatekla još nekolicinu.

Samo pukom srećom i zahvaljujući građanima žena je samo lakše povređena, aod stresa joj je skočio pritisak. Vinovnici su privedeni, a stanovnici ovog kraja su uznemireni, posebno što se incident dogodio na Badnji dan.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto Tanjug

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...