BEOGRAD SLAVI DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE 2.000 zastava, Brankov i Most na Adi u bojama trobojke, fontana peva samo patriotske
Foto: RTS Printscreen

dekorativna rasveta uklanja se tek posle praznika, 18. februara

BEOGRAD SLAVI DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE 2.000 zastava, Brankov i Most na Adi u bojama trobojke, fontana peva samo patriotske

Beograd -

BEOGRAD - Od večeras do utorka Most na Adi i Brankov most biće osvetljeni u bojama zastave Srbije, a Beograd je ukrašen sa 2.000 zastava Srbije povodom Dana državnosti, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

"U bojama zastave biće osvetljene Palata Albanija, Avalski toranj i fontana na Slaviji, čiji će muzički repertoar biti prilagođen prazničnom raspoloženju, pa će biti emitovane patriotske pesme", rekao je Vesić, a navodi se u saopštenju gradske uprave.

On je dodao da će u čast Dana državnosti dekorativna rasveta u Beogradu biti uključena sve do utorka, 18. februara, kada počinje njeno uklanjanje, osim u Knez Mihailovoj ulici. Kako je poručio, na svim javnim institucijama, čiji je osnivač grad Beograd, biće istaknute državne zastave. On je u ime grada Beograda čestitao Dan državnosti svim građankama i građanima Beograda.

(Kurir.rs/Fonet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track