BEOGRAD JE SRCE BALKANA: Najveći bugarski turoperator predstavio srpsku prestonicu na sajmu turizma u Sofiji
Foto: Tos

BEOGRAD JE SRCE BALKANA: Najveći bugarski turoperator predstavio srpsku prestonicu na sajmu turizma u Sofiji

Beograd -

Beograd je srce Balkana naziv je programa u godišnjem katalogu najvećeg bugarskog turoperatora, predstavljenom na sajmu turizma u Sofiji,pred oko 150 Bugarskih turističkih agencija i predstavika medija.

Slobodan Unković zamenik direktora TOB,tim povodom je organizovao sastank sa predstavnicima gradova prisutnih na ovom sajmu: Niš, Novi Sad, Trebinje,Banja Luka,Leskovac,Loznica,Požarevac, i predstavnicima banjskih centara iz Srbije,sa vlasnikom i direktorom najveceg turoperatora iz Bugarske Bajko Bajkovim. Tema Sastanka je bila “Zastupljenost turističkog proizvoda Balkanskih gradova i njihovo uobličavanje u jedinstvenu ponudu za treća tržišta.” Učešće na ovom sastanku uzeli su i Direktor ,Nacionalne agencije za promociju turizma Severne Makedonije Ljupčo Janevski i direktor “HORERS-a” Georgi Genov.

foto: Tos

Jedinstven stav učesnika sastanka je da ubrzan rast i razvoj turizma u gradovima i zemljama Balkana upućuje na potrebu bližeg povezivanja nosioca razvoja turizma i turističkog proizvoda kao i integrisanje potencijala i sredstava namenjeih promotivnim aktivnostima na dalekim tržištima.

foto: Tos

Na sastanku je učestvovao i Ambasador Srbije u Republici Bugarskoj Željko Jović i Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović koji su tom prilikom visoko ocenili nastup turističke privrede Beograda i Srbije na ovom sajmu.

foto: Tos

Turistička organizacija Srbije je organizator nastupa turističke privrede Srbije na međunarodnom

Sajma turizma u Sofiji uz učešće brojnih turističkih organizacija i predstavnika turističke privrede Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track