NA ZADUŠNICE ZABRANJEN ULAZ AUTOMOBILIMA NA GROBLJA: Do Orlovače, Nove Bežanije, Zbega i Lešća organizovana 3 minibusa
Foto: Marina Lopičić

JKP Pogrebne usluge

NA ZADUŠNICE ZABRANJEN ULAZ AUTOMOBILIMA NA GROBLJA: Do Orlovače, Nove Bežanije, Zbega i Lešća organizovana 3 minibusa

Beograd -

Iz Javnog komunalnog preduzeća "Pogrebne usluge" apeluju na građane da na Zadušnice, u subotu, 22. februara, umesto svojih automobila koriste gradski prevoz za odlazak na groblje.

Tog dana na svim grobljima neće biti dozvoljen ulazak automobila od 7 do 15 časova. Кapije za ulaz motornih vozila biće otvorene od 15 do 18 časova.

Na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju na snazi je potpuna zabrana ulaska za automobile na Zadušnice, 22. februara. Narednog dana, u nedelju, 23. februara, kapije će biti otvorene za ulaz motornih vozila od 7 do 18 časova, osim na Novom, Zemunskom i Topčiderskom groblju.

Za posetioce koji se teže kreću i starije sugrađane obezbeđena su tri komforna minibus vozila sa klimatizacijom, koja će ih besplatno prevoziti na najvećim gradskim grobljima (Lešće, Orlovača, Nova Bežanija i groblje Zbeg). U slučaju potrebe, prevoz će biti obezbeđen i na groblju Zbeg. Organizovani prevoz će saobraćati u određenim intervalima, od 7 do 15 časova, od ulazne kapije do najudaljenijih parcela.

Osim specijalnih minibus vozila, na Zadušnice će posetiocima na usluzi biti i službeni automobili preduzeća, s karakterističnom bordo bojom i logotipom JКP „Pogrebne usluge”, saopštavaju iz ovog gradskog preduzeća.

(Kurir.rs/ Beoinfo/FOTO: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track