KONCERT ZA IGORA U BOŽIDARCU: Uspešan student bori se sa agresivnim limfomom, lečenje moguće u inostranstvu
Foto: Fondacija Budi Human

budimo humani

KONCERT ZA IGORA U BOŽIDARCU: Uspešan student bori se sa agresivnim limfomom, lečenje moguće u inostranstvu

Beograd -

Humanitarni koncert za Igora Milinkovića održan je u subotu 07. marta sa početkom u 20 časova u Božidarcu, popularnom sastajalištu mladih u Beogaru.

Na koncertu su nastupali: MrkiBigru & Paja Kratak, Kila33, Lider, Ksoa i Somito, Psihoaktiv trip, coa.jankara, Cya, Grasshoper, Sale Tru, Sick Touch, Kiza Robin Hood + gosti iznenađenja!

Sav prihod ovog humanitarnog koncerta biće uplaćen za dalje lečenje Igora Milinkovića, koji je pre godinu dana oboleo od agresivnog limfoma koji se ne može lečiti kod nas.

Igor je mlad momak koji se uspešno upisao na budžet Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Na žalost, zbog bolesti je svoj status na fakultetu stavio u stanje mirovanja, jer mu je u martu 2019. godine dijagnostifikovan agresivni krupnoćelijski B limfom bogat T ćelijama, zbog čega je odmah uključen u lečenje u KBC Srbija na Klinici za hematologiju, odeljenje limfoma.

Za poslednjih godinu dana je prošao intenzivne i naporne terapije - osam R-CHOP, dve D-HAP i jednu ICE hemioterapiju, ali bolest nije stavljena pod kontrolu.

Događaj je podržala i GO Vračar.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track