Najnovije vesti

PENZIONERI STARE RAKOVICE U STRAHU: Kako ćemo u nabavku na Kanarevo brdo ili Vidikovac?
Ilustracija, Foto: Shutterstock

ne znaju kako

PENZIONERI STARE RAKOVICE U STRAHU: Kako ćemo u nabavku na Kanarevo brdo ili Vidikovac?

Beograd

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija obelodanilo je spisak 829 prodavnice u kojma će nedeljom od 4.00 do 7.00 moći da se snabdevaju stariji građani od 65 godina, ali penzioneri u Staroj Rakovici brinu kako će doći do prodavnica u na Kanarevom Brdu i Vidikovcu bez prevoza. Zbog ukidanja gradskog saobraćaja penzionneri iz Stare Rakovice ako nemaju auto sigurno neće stići do objekata udaljenih nekoliko kilometara zbog brdovitog terena.  

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

- Ovde ima pet solitera, preko 50 višespratnica, još jedan soliter u drugoj ulici, oko stotinu privatnih kuća i ima jedna prodavnica koja nije na spisku za penzionere, već jedan na Vidikovcu i jedan na Kanarevom Brdu. Ta prodavnica na Kanarevom brdu neće zadovoljiti potrebe penzionera Miljakovca 1,2 i 3 i Kanarevog brda. Druga prodavnica je u centru Vidikovca i pitanje je da li može da opskrbi stanovnike Vidikovca a kamoli i još Stare Rakovice, kaže za Kurir jedan od žitelja..

 Penzioneri mole da se hitno na spisak hitno doda i prodavnica MAXI koja je najveća, najbolje opskrbljena namernicama i čija je najveća prednost da se nalazi u samom centru Stare Rakovice u Ulici pilota Mihajla Petrovića, kako bi i oni mogli u nedelju 22. marta od 04.00 do 07.00 da kupe hranu i najbitnije stvari za goli opstanak. Takođe, mole da ta prodavnica za njih bude otvorena svake nedelje do okončanja zabrane kretanja licima starim preko 65 godina.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...