GSP ZA ZAPOSLENE: Poseban mejl za zahteve za prevoz radnika
Foto: Tanjug/Andrija Vukelić

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda

GSP ZA ZAPOSLENE: Poseban mejl za zahteve za prevoz radnika

Beograd -

BEOGRAD - Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda formirao je posebnu imejl-adresu na koju će ustanove i subjekti dostavljati svoje zahteve sa potrebama zaposlenih za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza.

U pitanju je mejl javniprevoz.covid@beograd.gov.rs , objavljeno na sajtu Grada Beograda.

Kako se navodi, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dužni su da Sekretarijatu za javni prevoz na taj mejl dostave podatke o ukupnom broju lica za koje je neophodno obezbediti prevoz, podatke o vremenskom intervalu u kom će se obavljati radni proces.

foto: Nemanja Nikolić

Osim toga, dužni su da dostave i popis opština na kojima stanuju zaposleni, odnosno adrese zaposlenih i mesto rada za koje je potrebno obezbediti posebne linije gradskog i prigradskog prevoza.

Takođe, ustanove i subjekti koji imaju zahteve za organizovanjem posebnih linija gradskog i prigradskog prevoza dostavljaju i potpisan i skeniran zahtev, kao i obrazloženje zahteva u MS Word-u.

Kako se dodaje, ustanove i subjekti su za prijavljene zaposlene dužni da uplate pretplatne karte za prevoz za tekući mesec (bus plus), kao i da obezbede radne naloge posebno za svaki dan, odnosno na dnevnom nivou.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja