Gužva na Pančevačkom mostu ka gradu

Gužva na Pančevačkom mostu ka gradu

Beograd -
Na Pančevačkom mostu iz pravca Zrenjaninskog puta i Borča već se formirala kolona vozila koja za sada saobraća bez zastoja

BEOGRAD - Saobraćaj u Beogradu trenutno je najintenzivniji na Pančevačkom mostu ka centru glavnog grada i gužva je u Bulevaru despota Stefana zbog radova, izjavio je dežurni dispečer udruženja Žuti taksi Milan Simić.

Na Pančevačkom mostu iz pravca Zrenjaninskog puta i Borča već se formirala kolona vozila koja za sada saobraća bez zastoja, rekao je Simić.

Prema njegovim rečima, u ostalim delovima grada saobraćaj funkcioniše bez većih problema. Na beogradskim ulicama je 1.008 vozila javnog gradskog prevoza - 74 tramvaja, 76 trolejbusa i 858 autobusa, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Zoran Stanojković.

Sa Beogradske autobuske stanice planirano je 678 polazaka, izjavio je dežurni dispečer BAS-a Goran Veličković.

Planirani su vanredni polasci za Pulu, Ulcinj, Zadar i Kotor, dodao je Veličković. "Lasta" je planirala da 604 vozila ostvare 6.253 polaska, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer tog saobraćajnog preduzeća Miodrag Milenković.Predviđeni su vanredni polasci za Split u 20.30, za Pariz u 10.45 i za Kotor u 22.45 sati, rekao je Milenković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track