OGLASIO SE BEOGRADSKI VODOVOD: Rok za plaćanje računa do kraja juna, šalteri ne rade do daljeg
Foto: Stefan Kojić

došlo na naplatu

OGLASIO SE BEOGRADSKI VODOVOD: Rok za plaćanje računa do kraja juna, šalteri ne rade do daljeg

Beograd -

BEOGRAD - Potrošači iz kategorije domaćinstva račune za mesece februar, mart i april mogu platiti do kraja juna ove godine, odlučio je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija.

Kako je danas saopšteno, korisnici koji plate u novom, produženom roku, smatraju se redovnim platišama i ostvaruju pravo na popuste od pet do sedam procenata na plaćanje računa za ova tri meseca.

foto: EPA/Ilustracija

"Svim korisnicima koji su potpisali Ugovor o reprogamu duga ili Ugovor o pristupanju dugu sa reprogramom duga, odobren je zastoj u izmirenju ugovorenih obaveza dospelih za mesece mart, april i maj 2020. godine, visina ugovorenih obaveza ostaje nepromenjena i korisnici koji su potpisali ugovore, bez ikakvih posledica, obaveze mogu izmiriti počevši od meseca juna", saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Ovakve odluke gradsko javno komunalno preduzeće donelo je, kako se navodi, kao društveno odgovorna kompanija a imajući razumevanja za poteškoće sa kojima se korisnici susreću u uslovima pandemije.

Šalteri za plaćanje računa i reklamacije neće raditi do daljeg, saopštio je beogradski vodovod, a reklamacije su moguće online popunjavanjem obrasca, elektronskom poštom ili telefonom.

Beogradski vodovod od danas je za korisnike otvorio šalter Službe tehničke dokumentacije.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track