Najnovije vesti

BEOGRAD SE ZAHVALJUJE GRAĐANIMA: Ovo je poruka koja je osvanula na više od 100 bilborda u prestonici (FOTO)
Foto: Printscreen

ZA BORBU I JEDINSTVO

BEOGRAD SE ZAHVALJUJE GRAĐANIMA: Ovo je poruka koja je osvanula na više od 100 bilborda u prestonici (FOTO)

Beograd

U Beogradu je danas na više od 100 bilborda osvanula poruka zahvalnosti Grada Beograda građanima prestonice za podršku, borbu i jednistvo koje su iskazali sa zdravstvenim radnicima tokom borbe protiv virusa Covid 19, izjavio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

"Želeli smo smo da kao Grad Beograd zahvalimo građanima Beograda na velikoj disciplini, podršci koju su dali i na tome što su zajedno izdržali sve mere predložene od strane epidemiologa koje su omogućile da kao država i grad prođemo sa najmanje žrtava i izađemo kao pobednici iz ove epidemije", rekao je Vesić za Tanjug.

Na bilbordima se simbolično nalazi spomenik "Pobednik" kao simbol Beograda, zdravstveni radnici i desetine ruku ljudi koje, kaže Vesić, simbolizuju zajedništvo, jedinstvo i vreme kada su svi ili skoro svi Beograđani pružali veliku podršku onima koji su se borili za živote svih nas.

"Kao Grad Beograd, smatrali smo da je naša obaveza da se na ovaj način zahvalimo svim Beograđanima i zdravstvenim radnicima pre svega na velikoj borbi koja je vođena i u kojoj su sačuvane hiljade ljudskih života", dodao je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...