TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA USPORILA VOŽNJU: Od Batajnice do Nove Pazove naizmenično jednom trakom
Foto: Kurir/ Jelena Rafailović

jp putevi

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA USPORILA VOŽNJU: Od Batajnice do Nove Pazove naizmenično jednom trakom

Beograd -

BEOGRAD - Zbog saobraćajne nesreće na deonici Batajnica - Nova Pazova, u blizini Batajničkog aerodroma, saobraćaj se odvija usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila, saopštili su Putevi Srbije.

U saopštenju se navodi i da se izvode radovi na sanaciji kolovoza na auto-putu E-75, u blizini petlje Ražanj, u smeru ka Nišu, do 7. jula, a za saobraćaj je zatvorena desna traka. U delu puta Pazarište - Tutin, na mostu na Sebečevskoj reci, na snazi je do 1. novembra zbog radova obustava saobraćaja.

Saobraćaj se odvija dvosmerno u zoni radova preko privremene devijacije, uz ograničenje brzine od 20 km/h u pravcu Tutina, i 10 km/h u pravcu Pazarišta. Na obilaznici oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save, u toku su radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete, do 15. juna, a saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu traku.

Na deonici Markovac - Aranđelovac izvode se radovi na popravci mosta preko reke Misače, uz naizmenično propuštanje vozila, a alternativni putni pravac je Mladenovac-Belosavci-kružni tok u Krćevcu-Aranđelovac.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track