Sportistkinja, urolog, doktorka, ali i jedan ministar na listi SNS za odbornike Savskog venca (VIDEO)
Foto: Promo

Ovo je tim Irene Vujović, prve na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu" centralne beogradske opštine

Sportistkinja, urolog, doktorka, ali i jedan ministar na listi SNS za odbornike Savskog venca (VIDEO)

Beograd -

A evo i koje su poruke uputili svojim komšijama i sugrađanima

"Prethodne četiri godine uređeno je 26 ulica, kompletno su renovirani svi parkovi, izgrađeno je šest novih igrališta, takođe smo renovirali osnovne škole, vrtiće, sale za fizičko. Bavili smo se građanima, slušali njihove potrebe i izlazili u susret njihovim inicijativama, imali puno i besplatnih programa, kako za najmlađe, tako i uza najstarije. Ono što je sada najaktuelnije, jeste uređenje fasada i ulaza stambenih zgrada. U prethodnom periodu smo više od 30 ulaza stambenih zgrada kompletno rekonstruisali i nastavljamo isti m tempom, a takođe radimo i interblokovske saobraćajnice. Dve lokacije su kompletno završene, ostaje nam još da uradimo pet lokacija u narednom periodu",avela je predsednica opštine Savski venac Irena Vujović, čijoj politici i listi "Aleksandar Vučić - za našu decu" su mnogi poznati i ugledni sugrađani dali svoju podršku.

Evo šta su oni poručili:

foto: Promo

Profesor Zoran Džamić, direktor Klinike za urologiju KC i kandidat za odbornika u opštini Savski venac na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu".

- Zajednički cilj jeste bolji kvalitet života. Mogu sa ponosom da kažem da je poslednjih godina urađeno mnogo toga. U ovom trenutku se sprovodi centralna rekonstrukcija zgrade Kliničkog centra Srbije gde ćemo po završetku radova imati jedan od najboljih kliničkih centara u regionu pa možda čak i u Evropi. I zato preporučujem za izađete 21. juna na izbore i i na glasačkom listiću zaokružite broj jedan sa osnovnim ciljem da ovo što smo započeli realizujemo i dođemo do pravog uspeha.

foto: Promo

Andrea Arsović, srpska reprezentativka kandidat za odbornika SNS u opštini Savski venac na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu".

- Iza mene je Hajd park jedan od simbola Savskog venca. Tokom prethodnih godina ulagali smo u igrališta, parkove, sportske terene. Meni kao vrhunskom sportisti to veoma znači, jer su igrališta i parkovi obnovljeni za treninge i rekreaciju napolju. Takođe, verujem da je i mojim građanima od velike važnosti. Ulaganje u ovu infrastrukturu nam je i dalje broj jedan, zato vas pozivam da izađete na izbore 21. juna i da glasate za listu "Aleksandar Vučić - za našu decu".

foto: Promo

Zlatibor Lončar, ministar zdravlja u Vladi RS i kandidat za odbornika SNS u opštini Savski venac na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu".

- Želim da se zahvalim svim komšijama i svemu što su uradili tokom borbe protiv korona virusa. S obzirom da se nalazimo u samom centru Beograda gde se nalazi i Klinički centar i druge bolnice, domovi zdravlja da je ovde bila najveća koncentracija virusa, svaka čast građanima Savskog venca koji su se ponašali kako su se ponašali i zato što smo prošli sa ovako odlučnim rezultatima. Nadam da smo mogli da izvučemo pouku iz svega i videlo koliko znači ono što smo ulagali u prethodnom periodu. Moje komšije sa Savskog venca pozdravljam vas ali vam kažem da nema opuštanja zbog korona virus da je nastavljamo da živimo sa njim.Ali da ako budemo poštovali sve mere nećemo imati nikakvih problema. Želim da svi zajedno nastavimo zajedno da radimo da zajedno menjamo Savski Venac, Beograd, Srbiju...Živela Srbija...

foto: Promo

Doktorka Nada Macura, kandidat za odbornika SNS u opštini Savski venac na listi "Aleksandar Vučić - za našu decu".

- Briga o najstarijim sugrađanima bila je prioritet, a to će biti i dalje. Verujem da ćemo u narednom periodu nastaviti borbu poboljšanju života svih građana Savskog venca i zato pozivam sve da 21. juna izađete na glasanje i zaokružite bro jedan "Aleksandar Vučić - za našu decu".

Opština Savski Venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track