Uz SNS Stari grad stali i najstariji: Posebna pažnja za one koji su gradili Beograd, poručuju kandidati za odbornike
Foto: SNS Stari grad

Uz SNS Stari grad stali i najstariji: Posebna pažnja za one koji su gradili Beograd, poručuju kandidati za odbornike

Beograd -

Najstariji građani Starog grada podržali su Srpsku naprednu stranku na ovoj opštini. Podršku listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu“ dali su Udruženje penzionera Stari grad, Društvo za brigu o starim licima kao i starogradsko udruženje penzionera “Komšije iza ćoška. “

Sa članovima udruženja danas su razgovarali kanididati za odbornike Srpske napredne stranke na Starom gradu, dr Moma Jakovljević i Radoslav Marjanović.

foto: SNS Stari grad

Prvi na listi “Aleksandar Vučić - Za našu decu” na Starom gradu dr Moma Jakovljević poručio je danas u razgovoru sa penzionerima Starog grada da sve što se danas radi na ljudima prioritet, a posebnu pažnju ćemo obratiti na penzionere koji su svoj radni vek utkali i izgradnju Srbije, Beograda i Starog grada” - poručio je Jakovljević.

“Zahvaljujući odgovornoj, ekonomskoj i socijalnoj politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić položaj penzionera se svakodnevno popravlja u našoj zemlji a cilj nam je da do 2025 prosečna penzija bude 440 evra. “ - poručio je Marjanović i dodao:

“Unapredićemo besplatne programe i usluge namenjene penzionerima, jer želimo da razvijemo sveobuhvatni sistem podrške namenjen svakoj osobi koja ulazi u treće doba na našoj opštini. Zbog toga ćemo osnovati starogradski senior centar koji će umrežiti sve usluge namenjene penzionerima bez obzira da li su republičke, gradske i opštinske nadležnosti u pitanju. Time ćemo napraviti dodatni iskorak u brizi o našim najstarijim komšijama.“

foto: SNS Stari grad

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track