PREDSEDNIK GRADSKOG ODBORA BEOGRAD SNS: Stefanović zahvalio Beograđanima što su na izborima pružili podršku SNS
Foto: Marina Lopičić

PREDSEDNIK GRADSKOG ODBORA BEOGRAD SNS: Stefanović zahvalio Beograđanima što su na izborima pružili podršku SNS

Beograd -

BEOGRAD - Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović zahvalio je danas građanima Beograda na, kako je naveo, ogromnom i značajno većem broju glasova, što je najbolji pojedinačni rezultat uprkos manjoj izlaznosti.

On je Beograđanima zahvalio što su na izborima pružili podršku SNS i njenoj politici ekonomskog razvoja i stvaranja bolje budućnosti.

"Beograđani su juče na biračkim mestima doneli jasnu odluku da žele da nastave putem reformi i izgradnje Srbije čiji je garant lista Aleksandar Vučić - Za našu decu. Ukazali su nam poverenje, kako za vođenje Srbije, tako i gotovo svih beogradskih opština", naveo je Stefanović, prenosi Gradski odbor SNS u saopštenju.

On je rekao da je pred SNS mnogo zadataka kako bi deca i u Beogradu i u Srbiji imala što bolju i sigurniju budućnost i da zato već danas nastavljaju da rade na postizanju ovih ciljeva.

"Poverenje ćemo građanima prestonice uzvratiti, nastavljajući da zajedno sa njima i samo za njih, radimo još energičnije i odgovornije na otvaranju novih radnih mesta i fabrika, izgradnji puteva i infrastrukture, vrtića, škola i bolnica, povećanju plata i penzija i stvaranju Beograda kao mesta za još lepši i kvalitetniji život", naveo je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track