NOVI ŠOK SNIMAK! 180 NA SAT KROZ ZEMUN! Sećate li se poršea koji gazi ostrvo pred policijom... EVO ŠTA JE BILO POSLE!
Foto: Printscreen

kroz crveno!

NOVI ŠOK SNIMAK! 180 NA SAT KROZ ZEMUN! Sećate li se poršea koji gazi ostrvo pred policijom... EVO ŠTA JE BILO POSLE!

Beograd -

BEOGRAD - Dobro se sećamo se snimka od pre mesec dana kada "porše kajen" velikom brzinom vozi kroz Zemun, a kada ga policija pod rotacijama sustiže, on "gazi" ostrvo i nastavlja da beži velikom brzinom!

Međutim, Kurir je došao u posed novog videa, koji je zabeležen upravo iz "poršea". Vozač koji beži pred rotacijama snima brzinomer, a vidi se u jednom trenutku da je brzina 180 na sat.

Crvena svetla nisu problem - naime on prelazi raskrsnice sa "samo" 120 na sat, naravno "kroz crveno" i sve vreme ablenduje.

Što je "najbolje", tokom nasilničke vožnje snima i video uživo. Saputnici ga najpre podržavaju i bodre, ali ubrzo i njima ne biva svejedno, pa ga ubeđuju da stane da se ne bi dogodila tragedija. Konačno, vozač "kajena" se zaustavlja i dobacuje policajcu "Jel hožeš da me udariš"...

POGLEDAJTE SNIMAK

Podsetimo, krajem maja, odigrala se prava potera poput onih u holivudskim akcionim spektaklima! Policajci su bili za petama obesnom vozaču u besnim kolima. U jednom trenutku željan da umakne policiji čak je u potpunom ludilu prešao preko pešačkog ostrva?! Policija mu međutim nije dala da diše...

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track