LETNJI POZORIŠNI MARATON ZA DECU 2020: Predstave za najmlađe u Studentskom gradu uz sve mere zaštite protiv korone
Foto: Youtube Printscreen

za mališane

LETNJI POZORIŠNI MARATON ZA DECU 2020: Predstave za najmlađe u Studentskom gradu uz sve mere zaštite protiv korone

Beograd -

BEOGRAD - Dečije pozorište Talija, organizovaće Letnji pozorišni maraton za decu na velikoj letnjoj sceni Doma kulture „Studentski grad“ (DKSG), u parku.

Vodeći računa o uputstvima lekarskog tima i preporuci za okupljanja na otvorenom prostoru, biće 300 od 900 raspoloživih mesta, tako da će se održati distanca od dva metra između gledalaca u publici.

Pozorišni maraton će trajati tokom celog leta - od 11. jula do 13. septembra, a predstave za decu će se igrati subotom i nedeljom od 19 sati. Tokom 10 letnjih vikenda, deca će moći da vide 22 predstave. Ulaz će prvog vikenda biti slobodan, a roditelji će (ukoliko to žele) moći da nakon svake predstave ostave novac prema sopstvenim mogućnostima u KASICU SPASICU. Od prikupljenog novca će se napraviti fond za pomoć najugroženijim glumcima i nezavisnim pozorišnim grupama.

Scena u parku DKSG, nalazi se na adresi Bulevar Zorana Đinđića 179, ima 900 mesta a u promet će se puštati maksimum 300 besplatnih karata po predstavi, kako bi se mogle ispoštovati mere fizičke distance. Otvaranje maratona je u subotu 11. jula u 19 sati kada počinje svečani defile junaka iz predstava, koje će deca moći da vide tokom leta na sceni u parku. Nakon defilea uz song letnjeg maratona, sledi svečano otvaranje.

REPERTOAR ZA JUL 2020:

Subota 11.7. u 19h SVEČANO OTVARANjE

u 19.15h MARKO U ZEMLjI IGRAČAKA – Pozorište HOD

Nedelja 12.7. u 19h

TAJNA BAKINOG TAVANČETA – Teatar Talija

Subota 18.7. u 19h

KRALjEVSKI FESTIVAL BAJKI - Teatar Talija

Nedelja 19.7. u 19h

SMEHOTRESNI TURNIR – Pozorištance Švrća

Subota 25.7. u 19h

ŠAŠAVI OBUĆAR – Novobeogradska nova scena

Nedelja 26.7. u 19h

IVICA, MARICA I ŠUMSKA KUVARICA – Oaza art

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track