VESIĆ NA FB OBJAVIO SLIKE PUSTOŠI U CENTRU BG: Huligani su noćas uništavali Beograd, pogledajte šta je sve polomljeno
Foto: Facebook Printscreen/Goran Vesić

posle divljanja kod skupštine

VESIĆ NA FB OBJAVIO SLIKE PUSTOŠI U CENTRU BG: Huligani su noćas uništavali Beograd, pogledajte šta je sve polomljeno

Beograd -

BEOGRAD - Grad Beograd najoštrije osuđuje nasilje koje su huligani organizovali sinoć u centru našeg grada i uništavali Beograd, napisao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu, na kojem je objavio i fotografije pričinjene štete na objektima i ulicama grada.

Grad Beograd je jutros počeo procenu štete, saopštio je Vesić i dodao da će objaviti podatke čim procena bude završena i poslati krivičnu prijavu i prijavu za naknadu štete Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu.

On je naglasio da će svako ko je uhapšen i za koga se dokaže da je je učestvovao "u nasilnoj skupštini" platiti solidarno ovu štetu.

- Ovako su noćas huligani, koje organizuje Đilasov Mlađan Đorđević, uništavali Beograd. Pogledajte kamene kocke koje su vadili kako bi gađali policiju i uništavali Narodnu skupštini Republike Srbije, napisao je Vesić.

Pogledajte kako su ove bitange uništile postament skulpture "Igrali se konji vrani" vajara Tome Rosandića, postavljene 1939. godine ispred skupštinskog zdanja ondašnje Kraljevine Jugoslavije, a danas Republike Srbije, naveo je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track