Najnovije vesti

ZNANJE ZA DŽABE: U četvrtak možete besplatno da učite strane jezike ili da podučavate druge! I to sve od kuće
Foto: Profimedia

korisna akcija

ZNANJE ZA DŽABE: U četvrtak možete besplatno da učite strane jezike ili da podučavate druge! I to sve od kuće

Beograd

Učešće je besplatno i otvoreno za sve koji žele da rade na sebi i stiču nove veštine

Ukoliko volite strane jezike, želite da ih naučite ili da prenesete svoje znanje drugima, a pritom volite i da se družite, onda će vas oduševiti mogućnost da to i ostvariti i to potpuno besplatno!

Naime, Božidarac je organizovao Online Language cafe gde će svako ko želi imati priliku da besplatno učestvuje sa bilo kog mesta: iz svog doma, sobe, terese, parka, telefona ili kompjutera.

- Pridružite nam se ovog četvrtka, 30. jula u 20 časova. Imaćete priliku da vežbate jezik besplatno ili pomognete drugima da govore jezik koji vi znate. To takođe otvara mogućnost da steknete nove prijatelje i to sve online, sa telefona ili kompjutera. Učešće je besplatno i otvoreno za sve, gde god se nalazili. Iskoristite priliku i slobodno pozovite i svoje prijatelje da nam se priključe. Online Language cafe organizujemo sa ciljem da širimo ljubav prema raznim jezicima i kulturama - poručuju iz Božidarca.

Dodaju da im je ovog meseca fokus na španskom.

- Fokus jeste na španskom, ali možete vežbati bilo koji drugi jezik ukoliko nađete sagovornika ili sagovornicu - poručuju organizatori.

Od 20 sati počinje kratka prezentacija španskog jezika i kulture, a da od 20.20 h kreće razgovor u virtuelnom prostoru koji je podeljen na "sobe" u kojima se govori jedan po jedan jezik. Učesnici mogu da biraju kojoj sobi će se pridružiti. odnosno na kom jeziku će govoriti. Završetak je planiran u 21.30. 

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...